VH poster Cluj 29 septembrie_480x680mm + 5mm bleed_V2

Campania „Orice campion are un început” va ajunge la Cluj Napoca

septembrie 27, 2014

Victor Hănescu se ține de promisiune și continuă să sprijine tenisul în rândul juniorilor din toată țara. După trei ediții de succes, realizate la Curtea de Argeș, București și Craiova, campania „Orice campion are un început” va ajunge la Cluj Napoca. Astfel, în data de 29 septembrie, al doilea oraș din țară ca mărime va găzdui cea de-a patra ediție a campaniei „Orice campion are un început”.
Pentru a susține dezvoltarea tenisului pentru juniori Victor Hănescu a lansat în 2013 campania „Orice campion are un început” ce vizează sprijinirea a mii de elevi și juniori din toată țara. Primul eveniment a avut loc la Tenis Club Curtea de Argeș, unde câteva sute de juniori au avut ocazia să-l cunoască îndeaproape pe Victor Hănescu și să primească de la acesta echipamente sportive care să îi ajute în dezvoltarea unei cariere în sport.

Ediția 2014 de la Cluj Napoca va avea loc, pe 29 septembrie, la Winners Tennis Club din Parcul Rozelor, începând cu ora 16:00. La acest eveniment, Victor va fi așteptat de peste 200 de juniori de toate vârstele.
Acest proiect vine din dorința tenismenului de a porni o mișcare la nivel național cu evenimente similare și de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României.
“Vreau să ajut pasionații sportului alb să aibă o șansă de a face performanță la cel mai înalt nivel. Campania „Orice campion are un început” este foarte importantă pentru mine deoarece cunosc o mulțime de juniori dornici să afle secrete ale sportului alb. Le întind micuților o mână de ajutor pentru că văd în ochii lor dorința de a ajunge să joace într-o bună zi în elita ATP. Mă bucur să văd entuziasmul celor care iau parte la această campanie ”, a declarat Victor Hănescu.

Această ediție a campaniei „Orice campion are un început” este susținută de Dr.Oetker România și Banca Transilvania.
Promovarea evenimentului este realizată de SCG – Smart Corporation Group.