Home

victor hanescu cluj-1032

Victor Hănescu a făcut fericiți peste 200 de copii pasionați de tenis

septembrie 30, 2014 Victor Hănescu, unul dintre numele sonore din tenisul românesc masculin, a adus zâmbete pe chipul a sute de copii, în campania “Orice campion are un început”. Editia din Cluj Napoca a avut la Winners Club şi a avut ca public peste două sute de iubitori ai tenisului, părinţi şi copii. Micuții au primit din partea… Vezi Articol

Youtube

Program

02–10.08.14  San Marino CEPU Open

San Marino

Galerie

Victor Hănescu a făcut fericiți peste 200 de copii pasionați de tenis

Victor Hănescu, unul dintre numele sonore din tenisul românesc masculin, a adus zâmbete pe chipul a sute de copii, în campania “Orice campion are un început”. Editia din Cluj Napoca a avut la Winners Club şi a avut ca public peste două sute de iubitori ai tenisului, părinţi şi copii. Micuții au primit din partea tenismenului mingi, rachete performante, tricouri, șepci şi alte articole gata pentru a le purta noroc pe teren.
Copiii au fost nerăbdători în așteptarea marelui sportiv cu care au avut șansa să schimbe câteva mingii. Victor a urmărit cu atenție jocul fiecărui junior și a văzut câteva talente de care a promis că se va ocupa. Aproximativ 170 de micuți s-au bucurat să facă schimbul de mingii cu marele tenismen, declarând că ziua aceasta va rămâne memorabilă pentru ei. Bineînţeles, de la eveniment nu a lipsit nici sesiunea de autografe şi fotografii pe care Victor le-a acordat cu plăcere celor aflați la Winners Tenis Club. După o după amiază plăcută, petrecută cu tenis de calitate, micuții s-au răsfățat cu Pizza Guseppe și Pudding Paula. Mai mult, juniorii au avut parte de o surpriză din partea sponsorul Banca Transilvania. Mascota KidCont a băncii a animat atmosfera pentru copiii veniți la Winners Tenis Club.
„Am petrecut o zi frumoasă la Cluj Napoca în mijlocul a peste 200 de copii pasionați de tenis. Obiectivul meu a fost îndeplinit. Am văzut foarte mulți copii fericiți să afle din secretele tenisului. Micuții au primit echipamente profesioniste de joc. Am văzut câțiva copii foarte talentați și mi-am dat seama că nivelul de joc aici la Winners Tenis Club este unul foarte ridicat. Sunt încântat de condițiile pe care le-am găsit la această baza sportivă și cred că micuții au posibilitatea să fie următorii urmași ai lui Ilie Năstase și ai mei” a declarat Victor Hănescu.

Victor Hănescu susține dezvoltarea tenisului pentru juniori, prin campania „Orice campion are un început”, ce vizează sprijinirea a mii de elevi și juniori din toată ţara. Această inițiativă vine din dorința tenismenului român de a porni o mișcare la nivel naţional cu evenimente similare şi de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României.
Aceeasta ediţie a fost susţinută de Banca Transilvania și Dr.Oetker România. Promovarea campaniei a fost realizată de SCG – Smart Corporation Group.

VH poster Cluj 29 septembrie_480x680mm + 5mm bleed_V2