KV OCAI BUCHAREST

Victor Hănescu aduce campania ’’Orice campion are un inceput’’ la Bucureşti

noiembrie 21, 2013

Victor Hănescu aduce campania “Orice campion are un început” la Bucureşti, aşa cum şi-a dorit încă de la prima ediţie a proiectului.

Pentru a susține dezvoltarea tenisului pentru juniori, Victor a lansat în urmă cu câteva luni campania „Orice campion are un început”, ce vizează sprijinirea a mii de elevi și juniori din toată ţara. Primul eveniment a avut loc în august, la Tenis Club Curtea de Argeș, unde câteva sute de juniori au avut ocazia să-l aibă ca oaspete și să primească echipament sportiv care să îi ajute în dezvoltarea unei cariere în sport.

Pe 23 noiembrie ediţia din Bucureşti va avea loc la Club Voinicelu, Str. Pictor Gh. Petrascu 43-45,  sector 3, începând cu orele 11:00, unde Victor va fi aşteptat de peste 200 juniori de toate vârstele.

Această inițiativă vine din dorința tenismenului român de a porni o mișcare la nivel naţional cu evenimente similare şi de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României. Calendarul destinaţiilor din cadrul campaniei vizează cel puţin încă 8 mari oraşe ale României şi implicit mii de copii premiaţi şi motivati.

M-am bucurat să văd fie antrenori, fie părinţi, că îmi apreciază eforturile, şi mă încurajează în continuarea proiectului. Îmi place ideea de a cunoaşte şi susţine cât mai mulţi juniori talentaţi din toate colţurile ţării. Pe această cale îi invit pe toţi cei care vor să fie alături de viitorii campioni ai României.”, a declarat Victor Hănescu.

Aceeasta ediţie este susţinută de Dr.Oetker România şi Head Sport România. Promovarea campaniei este realizată de SCG – Smart Corporation Group.

Etichete: , , ,