hdfx.ro-0120

Primul eveniment “Orice campion are un inceput” la Curtea de Arges

august 14, 2013

Primul eveniment a avut loc pe 8 august 2013 la Tenis Club Curtea de Argeş şi a avut că public sute de iubitori ai tenisului, părinţi şi copii. Aceştia au primit echipamente sportive, genţi, coşuri, mingi, rachete, pantaloni, jachete, şi alte articole gata pentru a le purta noroc pe teren.

Victor a dat încredere copiilor adresând fiecăruia câteva cuvinte, iar mai apoi schimbând câteva mingi cu viitorii campioni ai României.  Bineînţeles, nu a lipsit nici sesiunea de autografe şi fotografii pe care Victor le-a acordat cu plăcere.

Victor Hanescu a oferit şi o serie de premii speciale, juniorilor care au început să îşi construiască un palmares în lumea tenisului, atât fete, cât şi băieţi.

„Am avut emoţii pentru acest eveniment, pentru că mi-am dorit să iasă totul perfect. Bucuria unor copii e cea mai frumoasă răsplata pe care o poţi avea şi o consider un privilegiu. Nu mă aşteptam să fie atât de multă lume, dar asta e un semn bun, şi mă încurajează pentru organizarea ediţiilor viitoare. Cred că următorul eveniment va avea loc la Bucureşti. Desigur, dacă mai sunt şi alţii care vor să se implice alături de mine în acest proiect, îi aştept cu drag.”  ~ Victor Hănescu.

VEZI GALERIA FOTO

Etichete: , , ,